Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

5 tips om meer te halen uit Salesforce Data

5 Ways to Maximize Your Salesforce Data

Als het gaat om verkoopstatistieken, is alles vanaf de pijplijn tot de inkomsten bedrijfskritisch. Daarom is het belangrijk dat de analytics oplossing snel en gebruiksvriendelijk is en naadloos aansluit op de rest van het data ecosysteem.

Salesforce is door bedrijven een van de meest gebruikte CRM-tools over de hele wereld. De verzamelde data hieruit is bruikbaar voor het maken van beslissingen door de hele organisatie heen. Het is erg belangrijk om tijd te besparen in elke stap van de data workflow. Denk hierbij aan het benaderen en analyseren van complexe datasets, het publiceren van interactieve dashboards en dit delen met de organisatie en dat al deze data ook een impact heeft.

Deze whitepaper gaat dieper in op 5 tips voor het boosten van de sales pijplijn met Salesforce data. Deze 5 tips zijn:

  • Overal gebruik maken van data.
  • Mix Salesforces data met andere data.
  • Grote vragen beantwoorden met betere visualisaties.
  • Gebruik de data in het werkveld.
  • Inzicht krijgen in salesdata met mobiele apparaten.  

De whitepaper
Niemand begrijpt het besluitvormingsproces beter dan verkopers. Hoe snel is de snelheid van het bedrijfsleven nu werkelijk? Het kenmerk van datagedreven salesteams is de mogelijkheid om data analyses te zien en begrijpen met de snelheid van een gedachten.

Deze whitepaper gaat uitgebreid in op de 5 bovenstaande tips voor het boosten van de sales binnen de organisatie. Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper.

 

Download de whitepaper
Download