Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

4 stappen naar betere sales

Stappenplan klantgericht ondernemen met CRM

Wie koopt er nog zijn leven lang bij dezelfde leverancier? Of het nu om telefoonabonnementen, verzekeringen of kleding gaat, we kiezen alleen op basis van prijs, kwaliteit of service. Organisaties zullen zich moeten verdiepen in hun klant om zich te onderscheiden van de concurrentie. Alleen op die manier is er echt succes te behalen en kans op betere sales. Dat lukt alleen vaak niet omdat de CRM-systemen en werkwijzen niet goed geregeld zijn. Daar gaan we in deze whitepaper dieper op in.

Databases vaak vervuild

Goede klantkennis levert winst op voor beide partijen. De leverancier weet precies wat de klant nodig heeft en de klant krijgt precies wat hij nodig heeft op het juiste moment. Om tot een perfecte afstemming te komen kennen we sinds jaar en dag de CRM-systemen. Helaas zijn de databases daarvan vanwege uiteenlopende redenen vaak vervuild en onvolledig. Hierdoor worden ze onbruikbaar en blijft het klantbeeld onduidelijk.

In 4 stappen naar een klantgerichte organisatie

Er is dus werk aan de winkel. Met behulp van de whitepaper In 4 stappen een kwalitatief klantbeeld haal je meer rendement uit je CRM, personeel en je klantcontact. De whitepaper verbetert jouw CRM-organisatie en -systeem via deze 4 stappen:

  1. Maak het CRM echt operationeel
  2. Deel de data met collega’s en werk samen
  3. Maak een goed beeld van het klantcontact
  4. Continu blijven leren van klantcontact

Beter klantbeeld betere sales

Het is tijd om niet alleen de techniek onder de loep te nemen, maar zeker ook de organisatie en het personeel. Alleen door een radicale verandering krijgen organisaties het klantbeeld scherp op hun netvlies. Download de whitepaper, maak je organisatie klantgerichter en onderscheid je van de concurrentie.

 

Download de whitepaper
Download