Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

2013 State of the Art and Trends

Best practices omtrent Application Performance Management

In deze whitepaper staat Application Performance Management (APM) centraal. Dit document behandelt de vijf belangrijkste trends die bepalen hoe applicaties worden gemanaged en geoptimaliseerd in 2013. De vijf trends die in deze whitepaper uitgelicht worden zijn:

  • De complexiteit zal toenemen rondom het managen van cruciale bedrijfsapplicaties
  • Performance analyses zullen een requirement zijn voor een complete APM strategie
  • De opkomst van Mobile zorgt voor een industrialisatie van mobiele applicaties
  • APM zal een strategisch onderdeel worden van Big Data
  • Een lifecycle benadering van APM zal tot een adoptie van DevOps en Agile Operations leiden

Bedrijfsapplicaties zijn de levensader van uw organisatie
Deze applicaties laten bedrijven toe kritische bedrijfsprocessen als ERP, CRM, SCM, PLM en SFA te managen. Denk hierbij aan het verwerken van orders, het managen van financiële systemen, voorraadbeheer, beheer van medische patiëntgegevens en de mogelijkheid tot klantenservice.

Het maakt niet uit in welke business of hoe groot het belang is van de applicatie, performance heeft de prioriteit.  De impact op de business van de performance van een applicatie en ‘end-user experience’ is de uiteindelijke meetgraad voor het succes van een applicatie.

Waarom Application Performance Management in plaats van een tool?
Swarovski, producent van geslepen kristal vertrouwt hevig op zijn online webshop. Hierbij kwamen grote uitdagingen bij kijken op het gebied van applicatiemanagement naarmate de business groeide. Swarovski heeft ervoor gekozen om application performance management toe te passen om te zorgen dat de business requirements de klantengroei bij kan houden.

René Neubacher, Senior eBusiness Technology Consultant bij Swarovski: “APM gaat niet alleen over software, APM is een cultuur, een manier van denken,  en een serie van business processen. APM ondersteunt dit.”

Download vrijblijvend de whitepaper “2013 State of the Art and Trends” waarin u veel informatie krijgt over de trends en best practices omtrent Application Performance Management. Daarnaast staat de eindgebruiker centraal en leest u waarom performance de sleutel is tot het succes van bedrijfsapplicaties. 

 

Download de whitepaper
Download