Kennisportal
Kennisportal is een kennisplatform met een focus op de brede doelgroep Business en IT.

10 grootste beheeruitdagingen van de Microsoft Cloud…

…en hoe je ze effectief aanpakt!

De afgelopen maanden zijn heel wat bedrijven versneld aan de slag gegaan met Microsoft 365 om thuiswerken mogelijk te maken. Medewerkers hoeven zich geen zorgen meer te maken over toegang tot bestanden en blijven vanuit huis toch in contact collega’s. Voor de IT-afdeling is het echter een hele uitdaging om deze nieuwe manier van werken in goede banen te leiden en te beheren. In deze whitepaper vind je 10 grootste uitdagingen voor beheer van de Microsoft clouddiensten en leer je hoe je deze uitdagingen aanpakt.

Er is altijd een oplossing!

De experts van Rapid Circle helpen bedrijven al jaren bij hun transitie naar de cloud. Ze weten dus als geen ander met elke uitdagingen IT-afdelingen te maken krijgen wanneer ze overstappen naar de Microsoft Cloud en weten ook precies hoe je die uitdagingen aanpakt.

Bij een migratie krijg je te maken met:

  • Medewerkers die snel een gepersonaliseerde werkplek verwachten, maar die moet wel eenvoudig te beheren zijn.
  • Toenemende complexiteit in Office 365
  • Onduidelijkheid in de cloud-strategie
  • Moeite om het snelle releasetempo bij te benen
  • Nog meer uitdagingen…

Eenvoudiger beheer start hier

Neem alle 10 de beheer-uitdagingen van de Microsoft Cloud rustig door en doe je voordeel met de oplossingen die de experts op basis van jarenlange ervaring in deze whitepaper delen. Download de whitepaper, daarna weet je precies waar je aan toe bent en hoe je omgaat met deze uitdagingen.

 

Download de whitepaper
Download