Whitepaper Smartphones

Flexibel omgaan met ontwikkelingen op het gebied van Mobile Devices

Flexibel omgaan met ontwikkelingen op het gebied van Mobile Devices

De gebruiker wil vandaag de dag op ieder moment van de dag met allerlei verschillende apparaten werkzaamheden kunnen uitvoeren. Dit neemt voor de ICT afdeling uitdagingen met zich mee.

Het gebruik van Smartphones neemt een aantal nadelen met zich mee waarover vooraf afspraken gemaakt dienen te worden:

  • Gebruik van applicaties
  • Downloaden en controleren van applicaties
  • Versiebeheer en dataroaming applicaties
  • Beheer

Het gebruik van smartphones binnen bedrijven en organisaties hangt vaak samen met een tweetal punten, namelijk: de aantrekkelijkheid als werkgever en Het Nieuwe Werken.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt wat Smartphones en tablets zijn en hoe het gebruik hiervan in en door de ICT organisatie kan worden ingepast. Door middel van een stappenplan wordt een en ander verduidelijkt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Bring Your Own DeviceICT & TelecomZakelijke dienstverlening bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

ICT & Telecom :  Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!

Uit persberichten komt naar voren dat vele CRM projecten mislukken. Enige bijstelling is wel op zijn plaats, niet alle projecten mislukken, maar voldoen niet aan de hooggespannen verwachting. CRM is slechts een van de methoden om klanten te werven en te binden. In deze whitepaper worden handvatten aangereikt om CRM een goede kans van slagen te geven.

Lees verder

Zakelijke dienstverlening :  Adviseurstraject voor vroeger-nu-later in 3 stappen

Er wordt veel gesproken over de adviseur van de toekomst, over later. Maar, later is nu en had vroeger al moeten starten. Voor adviseurs en adviesbedrijven is dit een probleem. Wanneer gaat een adviseur nu daadwerkelijk zijn nieuwe rollen aanpakken en invullen? Lees in dit stappenplan meer over de stappen die doorlopen moeten worden voor het invullen van de adviseur van de toekomst.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.