Whitepaper Aan De Slag Met E-Facturatie

Acceptatie e-facturatie begint op gang te komen

Acceptatie e-facturatie begint op gang te komen

Het is bijna ongelofelijk dat in het 21e digitale tijdperk een van de meest bedrijfskritische documenten, de factuur, nog steeds gemaakt en verzonden wordt op papier. In Europa was in 2010 van de 30 miljard facturen slechts 10% elektronisch.

Door de afhankelijkheid van papieren facturen worden organisatorische processen vertraagd, omdat handmatige invoer van gegevens onvermijdelijk leidt tot fouten, kwijtgeraakte facturen en vertraging bij de verwerking.

Er is groeiende belangstelling in elektronisch factureren omdat dit bedrijven in staat stelt de financiële bedrijfskolom te optimaliseren en handmatige processen te verminderen. Dit biedt zowel afnemers en leveranciers strategische en operationele voordelen.

Er zijn vier belangrijke e-facturatie modellen waarvoor bedrijven kunnen kiezen:

  1. Koper direct
  2. Leverancier direct
  3. Consolidator
  4. Als een managed service

Lees gratis de volledige whitepaper over e-facturatie waarin uiteengezet wordt op welke manier een organisatie aan de slag kan met e-facturatie. Daarnaast worden aanbevelingen gedaan en worden vier modellen besproken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom eFacturatieFinanciële Instellingen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder

Financiële Instellingen :  Kunstmatige intelligentie zet de financiële sector op zijn kop

Kunstmatige intelligentie is al lang geen toekomstmuziek meer. Volgens onderzoek van McKinsey kan bijna 90% van de meer dan 900 typische bankprocessen overgelaten worden aan een algoritme. Op dit moment maakt al 30% van de financiële instellingen gebruik van kunstmatige intelligentie. Onlangs kwamen prominenten uit de sector bijeen om deze ontwikkelingen en Smart Process Automation (SPA) te bespreken.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.