Unified Communications: Orde in de communicatie chaos

Het pad van Unification

Het pad van Unification

Het begrip ‘Unified Communications’ kan je tegenwoordig als bedrijf niet meer omheen. Orde scheppen in de communicatie chaos en één lijn trekken tussen alle verschillende mogelijkheden.

  • Één plek voor de controle over bereikbaarheid
  • Één plek waar ingelogd kan worden en directe toegang is naar allee bedrijfssystemen
  • Één plek waarbij toegang is tot alle bedrijfssystemen.

Dit alles te samen met één centrale client waarop de gebruiker email ontvangt en voicemails afluistert. Communicatiekanalen zijn heel belangrijk binnen een bedrijf, gebruik ze slim en probeer er niet in te verdrinken.

Download het volledige artikel
Lees gratis het volledige artikel over Unified Communications waarin de mogelijkheden van Microsoft Office Communications Server 2007 en Microsoft Exchange Server 2007 uiteengezet worden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Unified Communications bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.