Tot 100 keer sneller inzicht in uw data voor een gedegen besluit

Rapid-Fire Business Intelligence

Rapid-Fire Business Intelligence

Data-gedreven besluiten zullen pas een goede uitwerking hebben als data snel inzichten opleveren en dit open gecommuniceerd kan worden zodat er snel over gegaan kan worden tot actie. Zeker met de nieuwe generatie werknemers, kan informatie niet meer te lang op zich laten wachten. De nieuwe generatie werknemers zijn opgegroeid met internet en social media en zijn altijd snel op de hoogte van nieuwe informatie. Daarom is het tijd voor een nieuwe Business Intelligence aanpak. Hoe krijgt u tien tot honderd keer sneller inzicht uit uw data? Lees er meer over in deze whitepaper over Rapid –fire Business Intelligence.

Rapid-fire Business Intelligence
Of de organisaties nu werkt met Hadoop, data in spreadsheets en warehouses of met data in verschillende datasets, met Rapid-fire Business Intelligence kan een vraag in enkele minuten beantwoord worden. Al deze informatie is tijd- en plaatsonafhankelijk te verkrijgen. In deze whitepaper worden zes kenmerken van Rapid-fire Business Intelligence beschreven die voor grote voordelen zorgen voor de hele organisatie. De zes kenmerken die in deze whitepaper besproken worden zijn:

  1. Snelheid
  2. Zelfredzaamheid
  3. Visueel inzicht
  4. Mengen van verschillende data sets
  5. Real-time samenwerken
  6. Flexibele en veilige configuraties

Download de whitepaper
Wilt u weten welke voordelen deze zes kenmerken met zich mee brengen? Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper en lees de uitgebreide beschrijving van de zes kenmerken van Rapid-fire Business Intelligence.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom DataBusiness Intelligence bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Data :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

Data :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Partner

Tableau Software

Tableau wil het mensen makkelijk maken data snel om te zetten in slimme zakelijke analytics. Welke data? Alle data, ongeacht formaat, indeling en onderwerp.

Profiel Tableau Software ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.