The One Out Of Many

De inzet van Social Intelligence voor marketing naar 1 individu

De inzet van Social Intelligence voor marketing naar 1 individu

Constant krijgen we allerlei soorten informatie over ons heen. Meer dan ooit is het noodzakelijk om gepersonaliseerd te communiceren door gebruik te maken van Business Intelligence.

1 op 1 marketing is in 1990 ontstaan. Het principe van 1 op 1 marketing houdt geïndividualiseerde massaproductie in. Vandaag de dag passen veel bedrijven al geïndividualiseerde massa maatwerk toe zoals bedrijven als Dell en bijvoorbeeld T-shirt bedrijven zoals Spreadshirt.

Lees gratis het volledige artikel waarin uitgelegd wordt wat wordt bedoeld met Social Intelligence en hoe Social Intelligence de sleutel kan zijn voor marketing naar een publiek ter grote van 1 persoon.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

BI Trends :  Oogst succes met cognitieve analyse

Vooruitstrevende organisaties zetten al kunstmatige intelligentie in. Daarmee combineren ze het menselijk lerend vermogen met de superieure rekenkracht van computers. In deze whitepaper maakt u kennis met bedrijven die deze combinatie succesvol inzetten. In deze whitepaper leest u niet alleen hoe anderen de vruchten van cognitieve analyse plukken, maar u er ook mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.