The impact of big data, mobile, Cloud Computing and Social Media

Meerwaarde Mobile BI apps business uiteen gezet.

Meerwaarde Mobile BI apps business uiteen gezet.

De wereld is en blijft ontwikkeling. Zeker in deze tijd. Door ontwikkelingen op technologische gebied veranderd ook de business. Dit levert kansen op voor bedrijven die succesvol deze transformatie weten te doorstaan. Zij kunnen concurrentievoordeel behalen uit de ontwikkelingen die de laatste tijd plaats vinden.

Voor beslissers is het van groot belang dat zij beslissingen kunnen baseren op accurate data en informatie. Business Intelligence is een oplossing die beslissers voorziet van deze informatie.

Een van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren is Mobile. Mobiele applicaties leveren een aantal kansen die kunnen helpen bij het verbeteren van de business:

  • Business Intelligence
  • Transactions
  • Multimedia/Content Delivery

Door het gebruik van mobiele applicaties voor Business Intelligence komt de benodigde informatie bij de beslisser terecht op een snelle en eenvoudige manier. Dit maakt dat de applicaties als superieur worden gezien boven web en desktop applicaties en rapportages op papier.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteen gezet wordt op welke manier mobiele applicaties (Mobile BI Apps) een meerwaarde kunnen leveren aan de beslisser. Daarnaast wordt op uitgebreide wijze ingegaan op bovenstaande punten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

BI Trends :  Oogst succes met cognitieve analyse

Vooruitstrevende organisaties zetten al kunstmatige intelligentie in. Daarmee combineren ze het menselijk lerend vermogen met de superieure rekenkracht van computers. In deze whitepaper maakt u kennis met bedrijven die deze combinatie succesvol inzetten. In deze whitepaper leest u niet alleen hoe anderen de vruchten van cognitieve analyse plukken, maar u er ook mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.