Success Story Express yourself

De klant betrekken bij het product

De klant betrekken bij het product

Philips is een bedrijf wat er naar streeft om een stap voor de concurrentie te zijn. Hierbij gaat het om de marketing en trends op het gebied van digitale marketing en Social Media. Onlangs heeft Philips besloten om de manlijke verzorgingsproducten te gaan promoten met de lancering van een nieuwe website. De slogan van deze campagne is “Express yourself” waarmee mannen uitgedaagd worden om te kiezen voor wisselende stijlen van gezichtshaar. De website geeft niet alleen product informatie, maar betrekt de klanten daadwerkelijk bij het product.

Om de digitale marketing strategieën te versterken, is er gekozen voor Adobe Digital Marketing Suite voor de Web Experience Management. Dit is inclusief:

  • Adobe CQ Web Content management
  • Adobe CQ Social Communities
  • Adobe CQ Capabilities voor Multi-Site Management

Met Adobe CQ is het gemakkelijk om snel content op de website te managen en publiseren. Daarnaast is het makkelijker om effectiever betrokken te zijn met mensen op Social Media zoals Facebook en Twitter.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de volledige whitepaper over de succes story van Philips. Deze whitepaper gaat dieper in op Adobe Digital Marketing Suite voor de Web Experience Management.

Bekijk ook de video over de Succes Story van Philips

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom SoftwareOnline Publishing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Software :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Software :  Software-defined Storage for dummies

De manier hoe we met data omgaan verandert. Om een voorsprong te krijgen op de concurrentie wordt de opslag, verwerking en analyse van deze data steeds belangrijker. Software-defined storage zorgt ervoor dat uw organisatie op het gebied van big data en analytics een streepje voor heeft. Download het e-book en lees er alles over!

Lees verder

Online Publishing :  4 nieuwe mogelijkheden van LinkedIn

Overweegt u om LinkedIn in te zetten om uw bereik onder uw doelgroep te vergroten? Door het lezen van deze whitepaper bent u in klap op de hoogte van de nieuwste features van LinkedIn. Aan de hand van targeting, gerichte content en meetbaarheid van de resultaten kunt u uw marketingcampagne een serieuze boost geven. Lees snel verder en doe uw voordeel met deze informatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.