Start small grow tall why cloud now

De beste route naar de cloud: begin klein

De beste route naar de cloud: begin klein

De cloud is snel omarmd door organisaties, die zagen hoe een cloud oplossing kon zorgen voor versnelde innovatie, verbeterde business agility en financieel management. Maar overstappen op de cloud zorgt voor een aantal obstakels, waaronder verschil van mening tussen de business en IT over de snelheid waarmee dit moet gebeuren. Zorgpunten van de IT-afdeling zijn:

  • Verbetering van de beheersbaarheid
  • Zekerheid over de beveiliging
  • Handhaving of verbetering van de business performance

In dit document komt aan de orde tegen welke problemen een organisatie kan oplopen bij het overstappen naar een cloud oplossing en hoe een stap-voor-stap aanpak kan helpen bij een succesvolle route naar de cloud.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder

Cloud Computing :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.