Start small grow tall why cloud now

De beste route naar de cloud: begin klein

De beste route naar de cloud: begin klein

De cloud is snel omarmd door organisaties, die zagen hoe een cloud oplossing kon zorgen voor versnelde innovatie, verbeterde business agility en financieel management. Maar overstappen op de cloud zorgt voor een aantal obstakels, waaronder verschil van mening tussen de business en IT over de snelheid waarmee dit moet gebeuren. Zorgpunten van de IT-afdeling zijn:

  • Verbetering van de beheersbaarheid
  • Zekerheid over de beveiliging
  • Handhaving of verbetering van de business performance

In dit document komt aan de orde tegen welke problemen een organisatie kan oplopen bij het overstappen naar een cloud oplossing en hoe een stap-voor-stap aanpak kan helpen bij een succesvolle route naar de cloud.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.