Speltechnieken met Kudos Badges

Effectiever kennisdelen en samenwerken met Kudos Badges

Effectiever kennisdelen en samenwerken met Kudos Badges

Gebruikersadoptie bepaalt 90% van het succes:

  • Hoe krijg je medewerkers bereid om hun gedrag en houding te veranderen?
  • Hoe zorg je er voor dat alle medewerkers begrijpen wat het belang is van de verandering?
  • Hoe leren ze hoe ze anders kunnen samenwerken?

Kudos Badges gebruikt diverse speltechnieken waarmee de adoptie van IBM Connections vergroot. Op een spelende manier leren werknemers effectiever om te gaan met de sociale functionaliteiten van het samenwerkingsplatform.

Deze whitepaper gaat in op de werking van Kudos Badges, hoe het aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen en hoe werknemers gemotiveerd kunnen worden met prikkelen en belonen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieOrganisatieverandering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Stategie :  Wat is Internet of Things?

Het is niet gemakkelijk om het Internet of Things (IoT) te definiëren. Stel de vraag aan verschillende mensen en u zult uiteenlopende antwoorden krijgen. Wat is IoT? In dit “non-geek” handboek worden 101 termen omschreven van IoT die voor iedereen te begrijpen zijn. Lees snel verder en leer op een laagdrempelige wijze meer over IoT.

Lees verder

Organisatieverandering :  De werking, voordelen en processtappen van actieve prolongatie

Actieve Prolongatie gaat uit van het afwegingsproces die de klant bij aanvang van een risicobeoordeling hanteert. Dit proces zorgt voor een uitstekende match tussen klantwensen en beschikbaar aanbod. In deze whitepaper wordt teruggeblikt ‘old school’ prolongatie en een introductie gegeven op actieve prolongatie. Daarnaast wordt zeer uitgebreid uitgelegd hoe actieve prolongatie werkt, welke voordelen het heeft en welke processtappen doorlopen worden.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.