Smartsourcing van softwareontwikkeling

Een acht-stappenplan voor concurrentievoorsprong

Een acht-stappenplan voor concurrentievoorsprong

Elk bedrijf wil continuïteit, groei borgen en vooral de concurrentie een stap voorblijven. Bedrijven met pit investeren in innovatie en ondernemerschap, met als resultaat: ze kunnen beter inspelen op de markt en maken meer winst.

Investeren in innovatieve software, om kernactiviteiten subliem uit te voeren, kan dus het verschil maken tussen marktleider of volger zijn. Helaas zijn de daarmee gepaarde kosten en beschikbaarheid van hoogopgeleide software ontwikkelaars in deze tijd vaak een probleem.

Smartsourcing kan uitkomst bieden:

  • Beschikbaarheid van hoogopgeleide software ontwikkelaars.
  • Kostenbesparing door goede prijs-kwaliteitverhouding in lagelonenlanden.
  • Bedrijfsdoelstellingen opdrachtgever staan bij ontwikkeling altijd centraal.
  • Bereiken van operational excellence.
  • Partnerschap betekent meedenken en niet alleen maar uitvoeren van een opdracht.

Succesfactoren software ontwikkeling via smartsourcing:

  • Goed requirement management.
  • Goed projectmanagement.
  • Geïntegreerde systemen om een project te kunnen sturen.
  • Inzet van Smart Technology.
  • Het beste team van mensen: alle kennis en kunde in huis.

Download de whitepaper
In de whitepaper wordt het acht-stappenplan beschreven, waarmee door middel van smartsourcing en Agile Software Development innovatieve programmatuur tot stand komt. Dus innovatieve software waarmee bedrijfsdoelstellingen worden behaald. Tevens geeft de whitepaper uitleg over valkuilen  en succesfactoren. Meer weten over smartsourcing van software ontwikkeling? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ManagementIT OutsourcingSoftware Selectie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Management :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

IT Outsourcing :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.