SharePoint 2010 Governance Planning

Optimaal profiteren van SharePoint door een goede Governance planning

Optimaal profiteren van SharePoint door een goede Governance planning

Een groot aantal functionaliteiten die SharePoint 2010 bevat kunnen gebruikers in zakelijk opzicht versterken. Een aantal belangrijke functionaliteiten die SharePoint 2010 biedt zijn de volgende:

  • Samenwerken tussen gebruikers
  • Content taggen en beoordelen
  • Zelf publiceren
  • Eigen oplossingen ontwikkelen

Wanneer organisaties gebruik maken van duidelijke richtlijnen (Governance plan) kunnen zij sterk profiteren van de krachtige tools van SharePoint 2010.

In een Governance plan wordt beschreven hoe de SharePoint omgeving wordt beheerd. Daarin worden de rollen, verantwoordelijkheden en regels in vastgelegd. Een goed Governance Plan is essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Daarnaast moet het  Governance plan in leven blijven.

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt hoe een goed Governance plan ten behoeve van SharePoint 2010 kan worden opgezet. Deze whitepaper richt zich hoofdzakelijk op het front end (het business aspect) gedeelte van SharePoint 2010.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

ETTU

Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie.

Profiel ETTU ›
 
 

Download artikel

SharePoint 2010 Governance Planning

 

Maakt u gebruikt van SharePoint licenties?

Wij zijn zelf leverancier van SharePoint diensten:

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.