Tag: Marktonderzoek

CRM en marketing: 9 praktisch toepasbare trends

CRM en marketing: 9 praktisch toepasbare trends gratis downloaden

Veel experts hebben voorspellingen gedaan , maar hoe past u deze trends toe in de praktijk? In dit trendrapport worden 9 trends besproken en onderzocht. Daarnaast kunt u lezen hoe u deze trends praktisch kunt toepassen in het CRM en marketingdomein. Lees snel verder en ga direct aan de slag!

Lees verder ›Download nu

Wat is Business Intelligence?

Wat is Business Intelligence? gratis downloaden

Marketingmensen zijn dol op woorden als big data, analytics en Business Intelligence. We zouden bijna vergeten dat deze buzzwords staan voor reële wapens tegen de concurrentie. Dit artikel bevat de basiskennis over Business Intelligence: het ontstaan van het begrip in de negentiende eeuw, een definitie en de Amerikaanse presidentskandidaat die won door big data.

Lees verder ›Download nu

This time it’s personal: from consumer to co-creator

This time it’s personal: from consumer to co-creator gratis downloaden

Digitale technologie verandert niet alleen waar, wanneer en hoe consumenten winkelen, maar ook de verwachtingen van en interactie met leveranciers. De consumenten van vandaag zijn de co-creators van morgen. Dit rapport geeft een duidelijk beeld van de nieuwe consument en helpt organisaties om de veranderende consumentenbehoeftes op te vangen.

Lees verder ›Download nu