Tag: Digitalisering

Voedselindustrie moet digitaal transformeren

Voedselindustrie moet digitaal transformeren gratis downloaden

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder ›Download nu

Het DMS breder inzetten met extra functionaliteiten

Het DMS breder inzetten met extra functionaliteiten gratis downloaden

Met de realisatie van een Document Management Systeem is het opslaan, bewaren en terugvinden van documenten veilig gesteld. De nieuwe infrastructuur biedt organisaties ook een goede startpositie om na te denken over extra functionaliteiten. In deze whitepaper worden enkele voorbeelden van mogelijke uitbreidingen op het DMS gegeven.

Lees verder ›Download nu

Communicatie en besluitvorming management verbeteren

Communicatie en besluitvorming management verbeteren gratis downloaden

Directieteams zetten steeds vaker software in om hun vergaderingen, bestuursactiviteiten en beveiliging te verbeteren. Door het enorme aanbod van oplossingen is het soms moeilijk te bepalen welke software de juiste is voor het management. Deze whitepaper beschrijft een van deze oplossingen, BoardPacks. BoardPacks is een centrale portalomgeving, gebaseerd op SharePoint.

Lees verder ›Download nu

CoSign: de meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen

CoSign: de meeste gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen gratis downloaden

CoSign is een oplossing die ervoor zorgt dat processen die afhankelijk zijn van handtekeningen om te zetten van papierintensief naar papierloos. Met CoSign worden wettelijk afdwingbare handtekeningen aangemaakt die bijvoorbeeld nodig zijn voor audits. De handtekeningen voldoen aan alle regels binnen de industrie en een degelijke bedrijfsvoering.

Lees verder ›Download nu

Digitalisering binnen overheden

Digitalisering binnen overheden gratis downloaden

Vaak hoeft er niet meer op het horloge gekeken te worden om een gemeentelijke vraag in te dienen. Het digitale loket is elk uur van de dag geopend en een subsidieaanvraag is dan ook zo gedaan. Bij het Front-Office (het eerste aanspreekpunt voor de burger) zal er niet zo veel veranderen, maar in de Back-Office wel. Door automatisering en digitalisering zal er veel in de werkprocessen veranderen.

Lees verder ›Download nu