Tag: BPM Management

Infographic: Wat is beleving van procesmanagement?

Infographic: Wat is beleving van procesmanagement? gratis downloaden

Deze infographic gaat dieper in op het onderzoek over beleving van procesmanagement. De infographic gaat in op de resultaten Nederland vs. De wereld, de BPM belevingsfactor en gaat dieper in op de respondenten van het onderzoek. Lees nu verder over of download de infographic.

Lees verder ›Download nu

Whitepaper: Kwaliteit in de zorg

Whitepaper: Kwaliteit in de zorg gratis downloaden

De beleving van de kwaliteit van zorg is erg belangrijk. Zowel de zorgvrager als de zorgverlener weet hoe belangrijk het is dat er kwalitatief goede zorg geleverd wordt. Onder werken aan kwaliteit valt ook het implementeren van een kwaliteitssysteem. In de whitepaper wordt procesgericht denken volgens de kwaliteitscyclus van Deming beschreven, daarnaast gaat het dieper in op het beschrijven van processen en procesinterviews.

Lees verder ›Download nu

Stap 2: Opzetten Projectgroep

Stap 2: Opzetten Projectgroep gratis downloaden

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het opzetten van een projectgroep” de tweede stap is. Het is belangrijk om bij het opzetten van een projectstructuur rekening te houden met een aantal punten. Lees de whitepaper “Stap 2: Opzetten Projectgroep” uit de serie whitepapers waarin de bovenstaande punten verder uiteengezet worden. Verder zal er dieper in worden gegaan op de valkuilen die kunnen optreden.

Lees verder ›Download nu

Stap 1: Visie Bepalen

Stap 1: Visie Bepalen gratis downloaden

Het beschrijven van processen bestaat uit acht stappen waarvan “het bepalen van de visie” de eerste stap is. Voor het bepalen van de visie is het handig om drie stappen te hanteren welke in deze whitepaper worden behandeld. Lees verder en download geheel vrijblijvend “Stap 1: Visie Bepalen” uit de serie whitepapers waarin de drie bovenstaande stappen uiteengezet worden. Daarnaast worden de diverse valkuilen besproken.

Lees verder ›Download nu