Real-IT-y into the Cloud

Transformatie naar een hybride cloud

Transformatie naar een hybride cloud

In traditionele IT-omgevingen zijn er voor de meeste organisaties vaste budgetten en leveranciers. Een Cloud-model daarentegen zorgt voor een ontkoppeling tussen de vraag en aanbod van diensten. Het aanbod is nu vooraf gedefinieerd en kan op transactiebasis snel en efficiënt geleverd worden. Dit zorgt er wel voor dat organisaties nauwkeurig moeten afstemmen met de leverancier. Organisaties moeten tijd steken in de verandering van een klassieke IT-omgeving naar een Cloud-model. In deze webcast zet Frank Kroon, consultant bij HP, uiteen hoe organisaties dat precies kunnen doen.

In deze webcast wordt dieper ingegaan op het omzetten van de IT-dienstverlening naar een Cloud model. Hierbij wordt uitgelicht welke aanpak HP hierbij hanteert en zal er een aantal situaties (cases) worden besproken zoals die bij klanten zijn tegengekomen.

In deze webcast komen in ieder geval de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • Planning van Cloud-oplossingen;
  • Cloud workload analysis;
  • Beveiligen van de Cloud;
  • Ontwerp en implementatie van converged Cloud-oplossingen.

Bekijk deze webcast waarin uitgebreid wordt verteld waar organisaties aan moeten denken bij de transformatie van een klassiek IT-model naar een hybride Cloud-model.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  API’s garanderen succesvolle digitale transformatie

In de digitale economie staan multi-channel en security hoog op de prioriteitenlijst. Meer interactie tussen klanten en ketenpartners via een veelvoud aan kanalen maken security en back-end-integratie niet gemakkelijker. API’s zijn hét bindmiddel in een recept voor succesvolle en veilige business. Lees snel verder voor meer informatie over voordelen die API’s met zich meebrengen.

Lees verder

IT Beheer :  Houd hackers buiten de deur door veilig te werken

In deze tijd, waarin de traditionele grenzen van kantoormuren en -tijden steeds meer vervagen en medewerkers altijd en overal toegang willen hebben tot de werkplek, wordt beveiliging steeds uitdagender voor de IT afdeling. Vaak heeft een zwakke plek in de beveiliging te maken met (onbewust) gedrag van werknemers, zoals slordig wachtwoordgebruik. U wilt uw werknemers faciliteren om zo veilig mogelijk te werken, maar hen tegelijkertijd niet te veel aan banden leggen. Lees in deze kenniscyclus hoe Cloud Identity & Access Management u daarbij kan helpen.

Lees verder

Cloud Computing :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.