Real-IT-y into the Cloud

Transformatie naar een hybride cloud

Transformatie naar een hybride cloud

In traditionele IT-omgevingen zijn er voor de meeste organisaties vaste budgetten en leveranciers. Een Cloud-model daarentegen zorgt voor een ontkoppeling tussen de vraag en aanbod van diensten. Het aanbod is nu vooraf gedefinieerd en kan op transactiebasis snel en efficiënt geleverd worden. Dit zorgt er wel voor dat organisaties nauwkeurig moeten afstemmen met de leverancier. Organisaties moeten tijd steken in de verandering van een klassieke IT-omgeving naar een Cloud-model. In deze webcast zet Frank Kroon, consultant bij HP, uiteen hoe organisaties dat precies kunnen doen.

In deze webcast wordt dieper ingegaan op het omzetten van de IT-dienstverlening naar een Cloud model. Hierbij wordt uitgelicht welke aanpak HP hierbij hanteert en zal er een aantal situaties (cases) worden besproken zoals die bij klanten zijn tegengekomen.

In deze webcast komen in ieder geval de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • Planning van Cloud-oplossingen;
  • Cloud workload analysis;
  • Beveiligen van de Cloud;
  • Ontwerp en implementatie van converged Cloud-oplossingen.

Bekijk deze webcast waarin uitgebreid wordt verteld waar organisaties aan moeten denken bij de transformatie van een klassiek IT-model naar een hybride Cloud-model.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder

IT Beheer :  Kenniscyclus: Databeheer en Storage in 2018

Met het strategisch belang en de enorme groei van data, verandert de rol van data beheer en storage snel. Naast de toenemende business impact van data en veranderende regelgeving is de technologie constant in beweging. Is uw storage omgeving gereed voor 2018? Via deze gratis kenniscyclus bent u straks weer volledig op de hoogte.

Lees verder

Cloud Computing :  Waarom SAP goedkoper en flexibeler op Azure draait

De cloud heeft zich ontwikkeld tot een platform dat nieuwe kansen voor business creëert. Niet alleen de besparingen op infrastructuur zijn interessant, ook de extra flexibiliteit kan heel belangrijk zijn voor organisaties. Een oplossing als SAP op het cloudplatform Azure kan een hele interessante optie zijn. Wilt u meer weten over deze oplossingen? Download de whitepaper SAP on Azure; Why you should go there en zet de eerste stap naar een efficiëntere organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.