Performance marketing resolutions for retailers

Creëer een high-performance campagne

Creëer een high-performance campagne

Performance marketing wordt steeds belangrijker voor retailers, nu adverteerders het budget richting meetbare online kanalen. Performance marketing is echter meer dan slechts zoekwoorden kopen om specifieke producten te verkopen. Deze whitepaper geeft retailers tips waarmee zij het meest uit hun (online) marketing campagne kunnen halen.

De whitepaper bestaat uit de volgende hoofdstukken/resoluties:

  1. Create dynamic campaigns linked to inventory and product features
  2. Tailor results to customer intent
  3. Understand the customer journey: attribution analysis
  4. Optimise cross-channel campaigns effectively
  5. Link online campaigns with offline
  6. Consider Facebook as a performance channel


Download de whitepaper
Download vrijblijvend deze whitepaper en lees meer over bovenstaande zes tips voor retailers om het meest uit hun (online) marketing campagne te halen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Online MarketingShopping BehaviourRetail Marketing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Online Marketing :  IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder

Online Marketing :  4 nieuwe mogelijkheden van LinkedIn

Overweegt u om LinkedIn in te zetten om uw bereik onder uw doelgroep te vergroten? Door het lezen van deze whitepaper bent u in klap op de hoogte van de nieuwste features van LinkedIn. Aan de hand van targeting, gerichte content en meetbaarheid van de resultaten kunt u uw marketingcampagne een serieuze boost geven. Lees snel verder en doe uw voordeel met deze informatie.

Lees verder

Shopping Behaviour :  Optimale winkelbeleving door middel van retail data

Dankzij de opkomst van online retail zijn er de laatste jaren al meerdere winkelketens uit het straatbeeld verdwenen. Toch biedt deze digitalisering ook kansen aan retailers om de toegevoegde waarde van het bezoek aan een fysieke winkel te vergroten. Data helpt namelijk om persoonlijke klantervaringen te realiseren via verschillende kanalen. Maar wat zijn de 3 stappen naar een datagedreven retailorganisatie?

Lees verder

Retail Marketing :  De retailer van de toekomst zet klantdata centraal

Retail is één van de meest competitieve markten. De winsten staan onder druk, nieuwe webshops kapen klanten weg voor de neus van traditionele retailbedrijven en faillissementen zijn aan de orde van de dag. Wilt u de concurrentie voorblijven? In deze whitepaper leest u hoe u met integratie van fysieke winkels en webshops, analytics en omnichannel de band met de klant verbetert.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.