Outputmanagement bij Het Nieuwe Werken

Op een goede manier omgaan met een toenemende stroom bedrijfsinformatie

Op een goede manier omgaan met een toenemende stroom bedrijfsinformatie

Het is positief te noemen dat tegenwoordig iedereen thuis kan werken en overal altijd kan inloggen. Maar een belangrijke vraag die organisaties zichzelf moeten stellen is:”Wat gebeurt er nu met de bedrijfsinformatie?”. Zonder goede rapportages is het moeilijker om de juiste managementbeslissingen te nemen.

Het beste is om eerst een stap terug te doen en een totaaloverzicht te krijgen alvorens simpelweg tools te implementeren.

Lees het gratis volledige artikel waarin outputmanagement bij Het Nieuwe Werken wordt behandeld. Daarnaast wordt toegelicht hoe een groeiende stroom aan informatie op een goede manier te managen is.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.