Orbis kiest InvoiceConnector voor factuurverwerking in SAP

Een efficiency-slag in het proces van factuurverwerking

Een efficiency-slag in het proces van factuurverwerking

Elke organisatie is op zoek naar innovatie en tegelijkertijd mogelijke besparing op de kosten. Om dit laatste te bewerkstelligen is het belangrijk efficiënt te werken. Dit is exact wat Orbis Medisch en Zorgconcern ook wilde. Daarom werd het proces van factuurverwerking onder de loep genomen. Deze case gaat dieper in op de efficiency-slag op de crediteurenworkflow in SAP.

De invoering van de Invoice Connector leidde bij Orbis tot een herziening van werkprocessen binnen een groot aantal afdelingen, namelijk:

  • Logistiek
  • Inkoop
  • Crediteurenadministratie
  • Management

De InvoiceConnector wordt gezien als een best-practice template oplossing, waarbij een groot aantal workflows standaard beschikbaar zijn. Wanneer de standaards voldoen aan de verwachtingen, kan de gebruiker met een minimaal aantal ingrepen zelf ‘maatwerk’ bouwen.

Download de case

Download de case waarin Orbis Medisch en Zorgconcern met de invoering van InvoiceConnector een efficiency-slag heeft gemaakt op de crediteurenworkflow in SAP.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieDigitaliseringeFacturatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Digitalisering :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitalisering :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.