Online samenwerken: Wat zijn de trends en voordelen?

E-book: Online samenwerken

E-book: Online samenwerken

Met tijd- en plaatsonafhankelijk werken is er ook steeds meer behoefte aan online overleggen, vergaderen en samenwerken. Waarom zouden medewerkers nog in de file gaan staan voor een maandelijkse vergadering aan de andere kant van het land? Lees in dit e-book meer over de mogelijkheden van online samenwerken en hoe dit geïmplementeerd kan worden in de organisatie.

Bedrijven krijgen steeds meer data en dit zal ook alleen maar toenemen. In deze digitale samenleving zullen bedrijven in een hoog tempo gaan digitaliseren. Om in deze digitalisering efficiënt te blijven samenwerken is het belangrijk om op de hoogte te blijven de trends die spelen en hierin competitief te blijven.

Trends in online samenwerken
Steeds meer organisaties willen de mogelijkheden benutten om online samen te werken. Dit willen ze niet alleen binnen de organisatie, maar ook met partners. Hierbij zijn wel een aantal trends bepalend. Hieronder staan drie van deze trends:

  1. Groeiende mogelijkheden tot online samenwerken
  2. Meer complexe organisaties
  3. Samenwerken in projectgroepen

Lees meer uitleg over deze drie trends in de volledige whitepaper.

De voordelen van online samenwerken
Wanneer jij maar wilt op elke plek, direct online persoonlijk contact met collega’s, partners en klanten. Wat zijn de voordelen van online samenwerken?

  1. Kwalitatief overleggen
  2. Vergadering vastleggen
  3. Besparing van reistijd en reiskosten
  4. Bijdrage aan een beter milieu

Lees in de whitepaper verder over deze en meer andere voordelen van online samenwerken. Download vrijblijvend de volledige whitepaper welke verder in gaat op de voordelen en trends van online samenwerken. Daarnaast geeft de whitepaper handvatten voor het implementeren van online samenwerken. Een verandertraject in 5 fasen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Unified CommunicationsDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder

Digitalisering :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Digitalisering :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.