Online bedrijfssoftware voor meer inzicht en winst

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

De kwakkelende economie heeft de druk op prijzen verhoogd. Naast de hogere druk op marges krijgen dienstverleners steeds vaker te maken met hogere verwachtingen van klanten en stevige concurrentie. Organisaties moeten, om tijd zo effectief en winstgevend mogelijk te kunnen verkopen, ervoor zorgen dat zij:

  • een heldere visie, strategie en KPI’s communiceren;
  • volledig inzicht in de eigen projectorganisatie krijgen;
  • dit inzicht gebruiken om processen te optimaliseren, vanaf de offerte tot aan de facturatie toe.

Stap-voor-stap analyseren
In de huidige economische situatie is het zaak om snel en effectief te handelen. Maar hoe doet u dat? En wat moet er veranderen in de organisatie? In deze whitepaper wordt aan de hand van een vragenlijst de situatie bij de organisatie geschetst, zodat u kunt analyseren wat u moet doen.

Met de vragenlijst zal duidelijk worden of de doelstellingen en KPI’s helder zijn geformuleerd. Is dat het geval, dan kan er met behulp van metingen gekeken worden of de organisatie wel de juiste kant op gaat. Daarnaast wordt duidelijk hoe het zit met de marges en waar inkomsten vandaan komen of juist weglekken.

Meer inzicht betekent meer winst
De juiste (online) tools zorgen voor een hogere efficiëntie. Zo wordt de facturabiliteit van medewerkers gemaximaliseerd, sneller en correct gefactureerd en wordt er eerder betaald. De tools zorgen voor meer inzicht en dat zorgt uiteindelijk voor meer winst.

Goede online bedrijfssoftware sluit bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar aan. Dit stroomlijnt en synchroniseert processen en geeft de organisatie een enorme mate van inzicht. Alle essentiële en benodigde informatie omtrent projectvorderingen, budgeten, tijdmanagement, uitgaven en facturatie is zo 24/7 beschikbaar en up-to-date.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper “Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie” en lees hoe u met de juiste online bedrijfssoftware meer inzicht kunt krijgen en zo meer winst kunt realiseren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BedrijfsapplicatiesCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bedrijfsapplicaties :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.