Office 365 E5: de belangrijkste diensten op een rij

Haal meer uit dit uitgebreide abonnement

Gepubliceerd: 02-03-2017 | Webcast | Haal meer uit dit uitgebreide abonnement

Office 365 Enterprise E5 is een uitgebreid abonnement mede dankzij continue aanvulling van het aanbod op het platform. Iedere paar maanden worden er nieuwe toepassingen en online diensten toegevoegd. Hiermee kunnen bedrijven nog beter samenwerken en verder digitaal transformeren. In deze webcast geven we u meer informatie over belangrijke diensten die u krijgt bij Office 365 Enterprise E5. Hieronder bespreken we er een aantal kort.

Security in Office 365 Enterprise E5

Met Advanced Threat Protection kunnen bedrijven een extra laag leggen over hun e-mailbeveiliging. Exchange Online wordt standaard al geleverd met virusprotectie. Deze laag zorgt ervoor dat ook nog niet geïdentificeerde virussen en spam worden gedetecteerd, op veilig afstand van de IT-infrastructuur van het bedrijf. En dan is er nog Advanced Security Management, een dashboard waarbij heel veel informatie die vanuit Office 365 komt, wordt geanalyseerd.

Cloud PBX

Skype voor Bedrijven blijft hét product dat bij het samenwerken gebruikt wordt om de eerste communicatie voor samenwerken op te starten. Dat gebeurt bijvoorbeeld via chat, videobellen of digitaal vergaderen. Deze rol wordt versterkt met E5. Hiermee wordt het namelijk mogelijk afscheid te nemen van de traditionele telefooncentrale en via het online telefoonsysteem Cloud PBX te werken.

Dat systeem kan bijna alles wat een traditionele telefooncentrale ook kan. Bedrijven kunnen gebruik blijven maken van allerlei basisfuncties, zoals wachtmuziek, menu’s, voicemails instellen, oproepen omleiden en schakelen tussen apparaten.

Inzicht in efficiëntie

Verschillende analysetools in Office 365 Enterprise E5, waaronder My Analytics, geeft bedrijven ook meer inzicht in de efficiëntie van werken, op individueel en op organisatieniveau. Hiermee zien werknemers hoe ze zo efficiënt mogelijk hun tijd in kunnen delen. Daarnaast kunnen gegevens anoniem worden verzameld om inzicht te krijgen in hoe teams met elkaar samenwerken.

Power BI gaat nog een stap verder. Met dit dashboard is data van verschillende bronnen  te verzamelen en visualiseren. Dat kunnen ook applicaties of omgevingen buiten Office 365 zijn.

Meer informatie over deze en andere belangrijke tools in Office 365 Enterprise E5 vindt u in deze webcast.

Als u nog geen Office 365 heeft, krijgt u in de webcast Office 365 migratie: hoe krijgt u werknemers mee? informatie over waar u aan moet denken.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

COMPAREX

COMPAREX speelt in op de digitale transformatie door ervaring, kennis en internationale kracht te bundelen en u onafhankelijk te adviseren om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst.

Profiel COMPAREX ›
 
 

Bekijk de webcast: Office 365 E5: de belangrijkste diensten op een rij

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.