No Grip No Glory, Introductie tot Procesdenken

Inzicht door overzicht met procesmanagement

Inzicht door overzicht met procesmanagement

Procesmanagement en Procesdenken staat centraal in deze whitepaper. Daarbij wordt een introductie geven en wordt duidelijk uitgelegd hoe doelen sneller kunnen worden bereikt met Business Procesmanagement.

 

Het is belangrijk om in te zien dat de processen al in huis zijn en dat ze vaak nog ongestructureerd zijn.  Door Business Procesmanagement toe te passen is het de bedoeling dat deze processen gestructureerd, beheerst en verbeterd kunnen worden. Deze beheersing van processen leidt tot grip op de business.

In de reeks whitepapers “Procesdenken en procesdoen!” staat de vraag hoe procesmanagement pragmatisch kan worden aangepakt centraal. Deze belangrijke vragen worden onder andere beantwoord:

  • Wat houdt procesdenken in en hoe moet je het omvormen naar procesdoen?
  • Welke praktische handvatten zijn beschikbaar en wat zijn de do’s en de dont’s?

Lees de whitepaper “Procesdenken en procesdoen!”  die een introductie is van een reeks informatieve whitepapers over business process management. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Process Express

Process Express is een organisatieadvies bureau gevestigd in Haarlem, dat zowel nationale als internationale klanten bedient.

Profiel Process Express ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.