Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Houd uw cloud sprawl onder controle

Gepubliceerd: 23-01-2018 | Whitepaper | Houd uw cloud sprawl onder controle

Cloud-computing is in alle lagen van de organisatie haast niet meer weg te denken. Grote en kleine bedrijven in alle branches gebruiken cloud-applicaties en dat worden er steeds meer. Hoewel het vele voordelen oplevert, heeft het ook nadelige effecten. Het creëert complexiteit bij het beheer en security risico’s. Deze infographic gaat dieper in op het managen van ‘cloud sprawl’, een wildgroei aan cloudapplicaties en -oplossingen, in een multi-cloud-wereld.

Cloud sprawl is voor veel organisatie een pijnpunt. Cloud-services komen van verschillende leveranciers, de gebruikerservaring is wisselend en toegang gefragmenteerd. Maar gelukkig voor u is er een langetermijnoplossing: een uniforme, beveiligde digitale werkplek. Lees hierover meer in de infographic.

De voordelen van verschillende cloud-diensten

Steeds meer organisaties zien de voordelen van werken in de cloud, wat resulteert in een multi-cloud-wereld. IT-afdelingen zetten verschillende cloud-diensten in voor verschillende bedrijfsbehoeftes denk hierbij aan:

  1. Aantrekkelijke TCO en en OpEx
  2. Elasticiteit
  3. Continuïteit en Line-of-Business toegang
  4. Flexibiliteit
  5. Eenvoud
  6. Self-service
  7. Persoonlijke user experience

Manage uw cloud sprawl

Hoe kunt u uw cloud sprawl het beste beheren? Wat zijn de voordelen, maar ook de gevaren? En wat als een applicatie niet cloud-ready is? Deze infographic gaat dieper in op de voordelen, risico’s en bespreekt de oplossingen voor cloud sprawl bij de implementatie van multi-cloud.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Citrix

Citrix transformeert de manier waarop bedrijven en IT werken en samenwerken in het cloud-tijdperk met haar toonaangevende cloud-, collaboration-, netwerk- en virtualisatietechnologieën.

Profiel Citrix ›
 
 

Download artikel

Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

 

Bent u betrokken bij IT-beslissingen?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.