Mobile Computing en Mobile BI Market Study

Mobile Business Intelligence implementeren in de organisatie

Mobile Business Intelligence implementeren in de organisatie

Mobile Business Intelligence is een relatief nieuw begrip. Het speelde al veel eerder (2001), maar toen waren organisaties er nog niet klaar voor om Mobile Business Intelligence in de organisatie te implementeren. Dit onderzoek richt op Mobile Business Intelligence en Mobile Computing in de bredere zin, dit is inclusief mobiele platformen, device management, trends in app aankopen. Behalve dat dit erg interessant is, helpt het de organisatie om Mobile Business Intelligence in te zetten in een grotere markt.

Het onderzoek over Mobile Business Intelligence en Mobile Computing gaat onder andere in op de onderstaande vragen:

  • Hoe kopen organisaties mobiele applicaties het liefst?
  • Hoe verloopt bij organisaties de implementatie van Mobile Device Management?
  • Hoe belangrijk is Mobile Business Intelligence momenteel voor organisaties?
  • Zijn organisaties klaar voor Mobile Business Intelligence?

Download het onderzoek
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de voordelen en opties van Mobile Business Intelligence. De whitepaper gaat in op de diverse aspecten van Mobile Business Intelligence, onderzoekt de ontwikkelingen en kijkt hoe het verder zal ontwikkelen in de toekomst.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBusiness IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder

Business Intelligence :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

BI Trends :  Oogst succes met cognitieve analyse

Vooruitstrevende organisaties zetten al kunstmatige intelligentie in. Daarmee combineren ze het menselijk lerend vermogen met de superieure rekenkracht van computers. In deze whitepaper maakt u kennis met bedrijven die deze combinatie succesvol inzetten. In deze whitepaper leest u niet alleen hoe anderen de vruchten van cognitieve analyse plukken, maar u er ook mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.