Mobile Business Intelligence - When Mobility Matters

Hoe gaat een organisatie om met Mobile BI

Hoe gaat een organisatie om met Mobile BI

Mobile Business Intelligence is een proces, niet een project en eerder een reis dan een bestemming. De praktijkcases in deze whitepaper presenteren twee verschillende vormen die Mobile Business Intelligence kan aannemen voor het motiveren van de mobiele werker.

De eerste praktijkcase gaat in op het bedrijf GUESS?. Het is een organisatie die zich alleen richt op de mode. Binnen deze organisatie is een sterke behoefte aan informatiestructuur en toegang verbetering. De gebruikersacceptatie heeft bewezen dat Mobile Business Intelligence een verstandige stap is geweest.

De tweede praktijkcase gaat in op het verhaal van PriceLYNX. Deze organisatie geeft zorginstellingen inzicht in: waar is de prijs het voordeligste in vergelijking met andere zorginstellingen.  

De sleutels naar succes voor PriceLYNX waren:

  • Agile development: De gebruikers iets geven waarop ze kunnen reageren
  • Lead: Niet achterblijven, Mobile Business Intelligence is nu
  • MicroStrategy Mobile: Ga het wiel niet zelf uitvinden als er al een bestaande Mobile Business Intelligence tool beschikbaar is.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence. Deze whitepaper beschrijft twee verschillende organisaties, hun omgeving, de redenen om mobiel te gaan en de daarbij behorende succesfactoren. Naast de hiervoor genoemde twee praktijkcases gaat de whitepaper verder in op tips en de aanpak voor Mobile Business Intelligence.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBusiness IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder

Business Intelligence :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

BI Trends :  Oogst succes met cognitieve analyse

Vooruitstrevende organisaties zetten al kunstmatige intelligentie in. Daarmee combineren ze het menselijk lerend vermogen met de superieure rekenkracht van computers. In deze whitepaper maakt u kennis met bedrijven die deze combinatie succesvol inzetten. In deze whitepaper leest u niet alleen hoe anderen de vruchten van cognitieve analyse plukken, maar u er ook mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.