Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services

Flexibiliteit van Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services

Flexibiliteit van Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services

Microsoft SQL Server 2012 Resporting Services is een omvangrijke en zeer flexibele oplossing dat real time besluitvorming mogelijk maakt voor de hele organisatie. Met deze oplossing kunnen interactief rapportages worden bekeken via het web en ad hoc data worden onderzocht.

Vernieuwde weergave van rapportages met Power View
Door SQL Server 2012 Reporting Services te gebruiken wordt het mogelijk om interactief en web-based rapportages te onderzoeken. Dit geldt voor medewerkers van ieder niveau binnen de organisatie. Een rapport kan gegenereerd worden in enkele seconden en de vorm kan worden veranderd in één muisklik.

Rapportages in de cloud beheren
Een functie die in SQL Server 2012 Reporting Services de toegankelijkheid en flexibiliteit vergroot is de integratie met cloud waardoor rapportages op iedere locatie bekeken, ontworpen en gepresenteerd kunnen worden. Een groot voordeel is dat hierdoor geen rapportage-infrastructuur gemanaged hoeft te worden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door SQL Azure Reporting.

Download de whitepaper “Microsoft SQL Server Reporting Services” waarin u meer leest over de mogelijkheden van Microsoft SQL Server 2012 en de uitgebreide functionaliteiten als het beheren van rapportages in de cloud, de vernieuwde visualisatie van data, de integratie met bekende tools, de vergrote flexibiliteit en toegankelijkheid.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.