Luister naar uw klanten en de concurrentie

Microsoft Social Listening for CRM

Microsoft Social Listening for CRM

Social media netwerken zoals Facebook en Twitter groeien immens, wat er voor zorgt dat miljoenen mensen op elk gegeven moment online zijn. Zo snel als mensen een mobiele telefoon kunnen pakken, kunnen ze ook hun mening verspreiden over uw bedrijf. Hoe kunt u continu op de hoogte blijven van wat de klanten zeggen en ze overhalen om bij u te kopen?

Begrijp de online conversatie
Door er achter te komen wat de klant echt denkt, is het makkelijker om de juiste actie te ondernemen. Microsoft Social Listening helpt bij het luisteren en analyseren van de klanten. Wat zeggen ze nu echt op social media zoals: Facebook, Twitter, YouTube en blogs?

Hoe werkt Microsoft Social Listening?
Microsoft Social Listening zoekt social media door, analyseert de data en presenteert deze data in makkelijk te lezen tabellen en grafieken. Dit helpt bij het spotten van opkomende trends in opmerkingen, het in de gaten houden van de marketing campagnes, het reageren op technische problemen en het in de gaten houden van de concurrentie.

Download de whitepaper
Deze whitepaper gaat in op een aantal voorbeelden van Social Listening:

  • Zie hoeveel mensen over uw organisatie praten
  • Reetweet over uw producten en diensten
  • Begrijp het gevoel van uw klant
  • Haal meer uit marketing campagnes
  • Ken de concurrentie

Download geheel vrijblijvend de volledige whitepaper over Microsoft Social Listening for CRM en kom er achter wat Social Listening kan betekenen voor uw organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Customer ContactConsumentengedrag bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Customer Contact :  This time it’s personal: from consumer to co-creator

Digitale technologie verandert niet alleen waar, wanneer en hoe consumenten winkelen, maar ook de verwachtingen van en interactie met leveranciers. De consumenten van vandaag zijn de co-creators van morgen. Dit rapport geeft een duidelijk beeld van de nieuwe consument en helpt organisaties om de veranderende consumentenbehoeftes op te vangen.

Lees verder

Partner

Prodware

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.