Live And On-Demand Streaming

De vereisten voor een compleet Enterprise video streaming systeem

De vereisten voor een compleet Enterprise video streaming systeem

Tegenwoordig richten organisaties zich steeds meer op het efficiënter inrichten van alle communicatie. Hierbij speelt video een grote rol. Een Enterprise Streaming Video systeem geeft medewerkers de mogelijkheid om op korte termijn veel verschillende personen te spreken zonder daarvoor één stap uit  het kantoor te hoeven zetten.

Video is uniek
De unieke karakteristieken van video maken het een gewild medium om te implementeren in de organisatie. Drie unieke karakteristieken zijn de:

  • bandbreedte
  • manier van opslag
  • toegang door meerdere personen tegelijkertijd

De toekomst
Hoe video nu en in de toekomst wordt toegepast zal niet veel verschillen, alleen de techniek zal beter zijn. Er zijn ongelofelijk veel toepassingen waarvoor het kan worden ingezet. Veel organisaties zijn ieder aan het bekijken hoe video voor hun het beste kan uitpakken en komen vaak bij video conferencing terecht. De communicatie infrastructuur moet worden verbeterd. De keuze is alleen niet makkelijk aangezien de video conferencing markt enorm aan het groeien is.

Download vrijblijvend de whitepaper “Live And On Demand Streaming” waarin uitgelegd wordt wat de benodigdheden zijn voor een complete Enterprise Video Streaming oplossing zijn en hoe een dergelijk systeem in uw voordeel kan werken. Het UVC Videocenter systeem van Lifesize kan hiervoor een uitkomst zijn en wordt in detail besproken in deze whitepaper.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Trends :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Trends :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.