Kenniscyclus: Storage in het Hybride Datacenter van 2018

in samenwerking met IBM

Gepubliceerd: 09-06-2017 | Kenniscyclus | in samenwerking met IBM

Met de opkomst van het moderne hybride datacenter verandert de functie van de IT-afdeling. Lange tijd was haar belangrijkste taak het datacenter draaiende te houden. De focus verschuift door steeds intelligentere technologie echter naar het optimaliseren van processen, security en functionaliteit. Met de enorme groei van data is de invulling van storage daarbij van vitaal belang. Tijd voor een check of uw storage-omgeving gereed is voor de eisen van 2018.

Met Software Defined Storage transformeert traditionele, door medewerkers beheerde, storage naar ‘denkende’ systemen die bedrijfsdata automatisch monitoren, verzamelen en analyseren. Door de opkomst van big data zijn de oude storage-oplossingen als de hard disk drive (HDD) te traag en inflexibel. En met de keuze om storage te integreren in een converged infrastructure kunnen traditionele beheertaken min of meer automatisch verlopen.

In deze 6-delige kenniscyclus besteden we de komende weken diepgaande aandacht aan de volgende thema’s, met blogs, rapporten, video’s en whitepapers:

  • Opkomst van Software Defined Storage
  • Storage wordt ‘zelfdenkend’
  • Uitfasering van HDD
  • Toepassingen van flash
  • Storage binnen een converged infrastructure
  • Aan de slag met een hybrid cloud data strategie

Abonneer u gratis op deze kenniscyclus om u voor te bereiden op de storage-eisen van 2018.

Nu inschrijven

Schrijf u nu in voor deze kenniscyclus door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

IBM

IBM is het grootste bedrijf op het gebied van informatietechnologie ter wereld, en al 80 jaar toonaangevend bij ondersteuning van innovaties voor het bedrijfsleven. IBM is wereldwijd actief bij de levering van geavanceerde informatietechnologie.

Profiel IBM ›
 
 

Inschrijven: Kenniscyclus: Storage in het Hybride Datacenter van 2018

Schrijf u gratis in.

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.