Juiste diagnose door slimme Business Intelligence

Beter inzicht in operatie voor Huisartsenposten Rijnmond

Beter inzicht in operatie voor Huisartsenposten Rijnmond

Huisartsenpost Rijnmond is één van de grootste Huisartsenposten in Nederland. Efficiëntie en de effectiviteit van de bedrijfsvoering continu verbeteren is vrij belangrijk bij een huisartsenpost. Om de stuurinformatie inzichtelijk te krijgen en dit inzicht te optimaliseren, was een nieuwe BI-totaaloplossing noodzakelijk. Er was hierbij gebruik gemaakt van SAP BusinessObjects BI, die het mogelijk maakt data uit diverse bronnen samen te voegen.

Download geheel vrijblijvend de praktijkcase over Huisartsenposten Rijnmond. In de case wordt dieper ingegaan op de aanpak en het resultaat van de implementatie van SAP BusinessObjects BI.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Dashboards: 10 tips voor het optimale format

Met een goed en effectief ontworpen dashboard krijgt u data nog inzichtelijker. Beslissingen, gebaseerd op feiten, kunnen sneller gemaakt worden. Maar waar moet een goed dashboard aan voldoen? Hoe krijgt u uw data nog beter inzichtelijk? Deze whitepaper geeft u 10 tips hoe u uw data nog beter kunt visualiseren aan de hand van dashboards.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder

BI Trends :  Oogst succes met cognitieve analyse

Vooruitstrevende organisaties zetten al kunstmatige intelligentie in. Daarmee combineren ze het menselijk lerend vermogen met de superieure rekenkracht van computers. In deze whitepaper maakt u kennis met bedrijven die deze combinatie succesvol inzetten. In deze whitepaper leest u niet alleen hoe anderen de vruchten van cognitieve analyse plukken, maar u er ook mee aan de slag kunt gaan.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.