IT-innovaties met data in de cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Succesvolle bedrijven blijven zichzelf continu opnieuw uitvinden om bedreigingen af te weren, nieuwe inkomstenbronnen te genereren en de concurrentie voor te blijven. Bedrijven maken hiervoor gebruik van onder andere IT-innovaties, acquisitie en marktconsolidatie.

Digitale innovaties

Momenteel zijn digitale innovaties nog belangrijker geworden in bijna elke industrie. Daarnaast is er vooruitgang in de technologie, denk hierbij aan cloud computing en geavanceerde datamanagement-tools. Dit heeft ook invloed op de ontwikkeling in de IT-innovaties.

Maak de weg vrij voor innovaties in de cloud

Ongeacht het innovatiemodel is het belangrijk dat medewerkers geïnspireerd raken om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen. Dit kunnen organisaties stimuleren door te zorgen voor de juiste ondersteuning, tools en prikkels. Dankzij cloud-oplossingen hebben collega’s op meerdere locaties ook inspraak op de innovaties en ontwikkelingen van de organisatie.

Agile gebruik van data

Ongeacht de cloud-aanpak, maken steeds meer organisaties gebruik van de mogelijkheden van IT. Van sensoren op treinen voor het voorkomen van ongelukken tot slimme woningen die zich automatisch aanpassen aan de dagelijkse routine dankzij big data. Omdat er steeds meer data beschikbaar komt, moeten organisaties een dataplan maken waardoord ze beter kunnen innoveren.

Alles over agile IT-innovaties in de cloud

Deze whitepaper gaat in op verschillende manieren van innoveren. De volgende onderwerpen komen naar voren:

  • De weg vrijmaken voor IT-innovatie
  • Data en de cloud: het mogelijk maken van IT-innovatie
  • Met de innovaties naar de markt
  • Innovatie met agility
  • Enkele praktijkverhalen

Download geheel vrijblijvend de whitepaper en ga dieper in op innovatie bij uw organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom InnovatieCloud visie & trendsCloud Data & Storage bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Wet bescherming persoonsgegevens goes Europe

In mei 2018 wordt een nieuwe Europese wet van kracht voor de bescherming van persoonlijke data: de GDPR. Voor grote organisaties is het een uitdaging om hier op tijd aan te voldoen. Toch ligt er volgens onderzoeksbureau Forrester een kans om u te profileren door middel van goede beveiliging van gevoelige informatie. Lees hier hoe u dat voor elkaar krijgt.

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Architecting Applications to use Windows Azure AppFabric Caching

Veranderingen treden altijd op, zelfs als de karakteristieken van een businessapplicatie zijn ingeschat. Daarom moeten applicaties zo gebouwd worden, dat zij gemakkelijk mee kunnen veranderen. De database is meestal de grootste bottleneck binnen applicaties. Lees in deze whitepaper over de AppFabric Caching Service en hoe deze een oplossing kan bieden voor de bottleneck binnen uw applicaties, namelijk de database.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.