IT-innovaties met data in de cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Succesvolle bedrijven blijven zichzelf continu opnieuw uitvinden om bedreigingen af te weren, nieuwe inkomstenbronnen te genereren en de concurrentie voor te blijven. Bedrijven maken hiervoor gebruik van onder andere IT-innovaties, acquisitie en marktconsolidatie.

Digitale innovaties

Momenteel zijn digitale innovaties nog belangrijker geworden in bijna elke industrie. Daarnaast is er vooruitgang in de technologie, denk hierbij aan cloud computing en geavanceerde datamanagement-tools. Dit heeft ook invloed op de ontwikkeling in de IT-innovaties.

Maak de weg vrij voor innovaties in de cloud

Ongeacht het innovatiemodel is het belangrijk dat medewerkers geïnspireerd raken om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen. Dit kunnen organisaties stimuleren door te zorgen voor de juiste ondersteuning, tools en prikkels. Dankzij cloud-oplossingen hebben collega’s op meerdere locaties ook inspraak op de innovaties en ontwikkelingen van de organisatie.

Agile gebruik van data

Ongeacht de cloud-aanpak, maken steeds meer organisaties gebruik van de mogelijkheden van IT. Van sensoren op treinen voor het voorkomen van ongelukken tot slimme woningen die zich automatisch aanpassen aan de dagelijkse routine dankzij big data. Omdat er steeds meer data beschikbaar komt, moeten organisaties een dataplan maken waardoord ze beter kunnen innoveren.

Alles over agile IT-innovaties in de cloud

Deze whitepaper gaat in op verschillende manieren van innoveren. De volgende onderwerpen komen naar voren:

  • De weg vrijmaken voor IT-innovatie
  • Data en de cloud: het mogelijk maken van IT-innovatie
  • Met de innovaties naar de markt
  • Innovatie met agility
  • Enkele praktijkverhalen

Download geheel vrijblijvend de whitepaper en ga dieper in op innovatie bij uw organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieCloud visie & trendsCloud Data & Storage bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Zakendoen in de toekomst begint nu

U wilt ook in de toekomst een afzetmarkt en bestaansrecht behouden. Maar bent u al ingericht op de continu veranderende behoeften van klanten en voorbereid op nieuwe, disruptieve concurrentie? In deze 6-delige kenniscyclus wordt u klaargestoomd voor het zakendoen in de toekomst. Laat u bijpraten over de trends en ontwikkelingen op dit gebied en zorg dat u relevant blijft.

Lees verder

Innovatie :  Hoe smart is uw business?

De wereld om ons heen wordt steeds slimmer, dankzij het gebruik van allerlei smart apparaten. Smart business is de volgende stap. Gebruikt uw organisatie al slimme bedrijfsapplicaties om de laatste inzichten altijd paraat te hebben en de juiste beslissingen te nemen? Met dit onderzoeksrapport van Mint Juras bent u weer helemaal bijgepraat over alle mogelijkheden voor bedrijven.

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Dé cloud strategie voor BI en analytics

Ondertussen is de cloud niet meer weg te denken uit het straatbeeld dat BI en analytics heet. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden in van de cloud op dit gebied want het is een flexibele en schaalbare oplossing. In deze whitepaper worden de ervaringen en best practices uiteengezet. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.