IT-innovaties met data in de cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Innovation’s new IT tools: Agile data and the cloud

Succesvolle bedrijven blijven zichzelf continu opnieuw uitvinden om bedreigingen af te weren, nieuwe inkomstenbronnen te genereren en de concurrentie voor te blijven. Bedrijven maken hiervoor gebruik van onder andere IT-innovaties, acquisitie en marktconsolidatie.

Digitale innovaties

Momenteel zijn digitale innovaties nog belangrijker geworden in bijna elke industrie. Daarnaast is er vooruitgang in de technologie, denk hierbij aan cloud computing en geavanceerde datamanagement-tools. Dit heeft ook invloed op de ontwikkeling in de IT-innovaties.

Maak de weg vrij voor innovaties in de cloud

Ongeacht het innovatiemodel is het belangrijk dat medewerkers geïnspireerd raken om nieuwe ideeën en technologieën te ontwikkelen. Dit kunnen organisaties stimuleren door te zorgen voor de juiste ondersteuning, tools en prikkels. Dankzij cloud-oplossingen hebben collega’s op meerdere locaties ook inspraak op de innovaties en ontwikkelingen van de organisatie.

Agile gebruik van data

Ongeacht de cloud-aanpak, maken steeds meer organisaties gebruik van de mogelijkheden van IT. Van sensoren op treinen voor het voorkomen van ongelukken tot slimme woningen die zich automatisch aanpassen aan de dagelijkse routine dankzij big data. Omdat er steeds meer data beschikbaar komt, moeten organisaties een dataplan maken waardoord ze beter kunnen innoveren.

Alles over agile IT-innovaties in de cloud

Deze whitepaper gaat in op verschillende manieren van innoveren. De volgende onderwerpen komen naar voren:

  • De weg vrijmaken voor IT-innovatie
  • Data en de cloud: het mogelijk maken van IT-innovatie
  • Met de innovaties naar de markt
  • Innovatie met agility
  • Enkele praktijkverhalen

Download geheel vrijblijvend de whitepaper en ga dieper in op innovatie bij uw organisatie.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom InnovatieCloud visie & trendsCloud Data & Storage bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Wat kunt u met een API?

De vraag "Wat kan ik met een API?" leeft onder IT- en business managers, maar nog maar weinig focussen zich op de ontwikkeling. Een API is een fundamentele enabeler van ontwikkeling van uw organisatie zoals migreren naar de hybrid cloud, mobiel zaken doen en sneller innoveren dan de concurrent. Kort samengevat kunt u met verrijken en informeren, real-time een actie uitvoeren en kansen identificeren.

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Dé cloud strategie voor BI en analytics

Ondertussen is de cloud niet meer weg te denken uit het straatbeeld dat BI en analytics heet. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden in van de cloud op dit gebied want het is een flexibele en schaalbare oplossing. In deze whitepaper worden de ervaringen en best practices uiteengezet. Lees snel verder!

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Software-defined Storage for dummies

De manier hoe we met data omgaan verandert. Om een voorsprong te krijgen op de concurrentie wordt de opslag, verwerking en analyse van deze data steeds belangrijker. Software-defined storage zorgt ervoor dat uw organisatie op het gebied van big data en analytics een streepje voor heeft. Download het e-book en lees er alles over!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.