IT-beheer vereenvoudigen: verlicht de druk van de beheerder

De IT-infrastructuur van de toekomst

De IT-infrastructuur van de toekomst

IT-afdelingen kampen momenteel met een hoge werkdruk, waardoor IT-beheerder soms de grip verliezen. Dit komt voornamelijk door vragen vanuit de organisatie en technologische ontwikkelingen. Om de beheertaken te verminderen zou het vereenvoudigen van de infrastructuur een belangrijke stap kunnen zijn. Denkt u erover na om het IT-beheer te vereenvoudigen? Dat kan eenvoudig met hyper-converged.

IT beheer vereenvoudigen

Naar verwachting is een hyper-converged infrastructuur over enkele jaren de basis van 75% van alle hardware binnen een organisatie. Dit is niet raar gezien het feit dat een dergelijke infrastructuur zorgt voor besparing op de IT-kosten en vereenvoudiging van het beheer. Ondanks deze voordelen zetten veel organisaties een vraagteken of een deze infrastructuur wel past in de huidige IT-omgeving.

Hyper-converged: Waarom?

Deze oplossing heeft als doel om het beheer voor de IT-beheerder te vereenvoudigen. Verschillende oplossingen kunnen gecombineerd worden in één apparaat. Denk hierbij aan Compute, networking, virtualisatie en storage. Om snel de capaciteit te verhogen kunnen met deze oplossing verschillende apparaten worden gekoppeld. Software draagt zorg voor de connectie tussen de diverse componenten. Dit maakt het mogelijk om ze in te zetten en te beheren als een all-in-one oplossing.

5 voordelen van een snellere en flexibelere infrastructuur

De belangrijkste voordelen van een hyper-converged infrastructuur staan hieronder voor u op een rijtje. Deze voordelen zijn:

  1. Direct klaar voor private- en hybrid cloud.
  2. Volledig virtueel en software-defined.
  3. Snel operationeel.
  4. Volledig schaalbaar en oneindige storage-capaciteit.
  5. Optimale beschikbaarheid.

Hoe past een hyper-converged infrastructuur in uw organisatie?

Maak een gegronde beslissing of een hyper-converged infrastructuur voor u de juiste keuze is, door dit e-book te downloaden. Dit e-book beschrijft niet alleen de voordelen van een hyper-converged infrastructuur, maar ook voor welke typen organisaties deze infrastructuur geschikt is. Verder komt de impact van een hyper-converged infrastructuur aan de orde.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT Beheer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.