Is de organisatie klaar voor de cloud?

Five myths of cloud computing

Five myths of cloud computing

Wanneer organisatie cloud computing omarmen kan het de omzet laten groeien en de kosten verlagen. Om dit te doen is het wel belangrijk om door alle hypes heen te kijken en een echte oplossing te vinden. Cloud computing betekent voor iedereen weer wat anders, daarom gaat deze whitepaper dieper in op vijf cloud computing mythes. De paper onderscheidt de feiten van de onwaarheden rondom cloud computing.

Hieronder alvast twee van de vijf mythes:

  1. De public cloud is de goedkoopste manier om IT-diensten aan te schaffen.
  2. Met kleine stapjes door virtualisatie heen is de enige manier om de cloud te bereiken.

Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de vijf mythes van cloud computing. Hierin worden bovenstaande en de overige mythes uitgebreid beschreven en verklaard.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Cloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.