Inzicht in prestaties dankzij Business Objects Xcelsius

Performance management bij het UWV

Performance management bij het UWV

Bij het UWV heeft de invoer van een op Xcelsius gebaseerde oplossing een aanzienlijke besparing opgeleverd. Een belangrijke reden hiervoor is dat controllers nu automatisch een maandelijkse managementrapportage kunnen genereren.

Eisen
Het doel  was om controllers van de divisies en afdelingen gemakkelijk rapportages door gebruik te maken van dashboard-portals. Dit moest gebeuren voor vier verschillende rapportage gebieden, te weten:

  • Kosten
  • Personeel
  • Verzuim
  • Huisvesting

Na de implementatie maken 60 personen uit verschillende werkgebieden gebruik van de portals. Dit levert voor de controllers van het UWV een aantal belangrijke voordelen op.

Lees gratis het volledige artikel waarin het implementatietraject van de op XCelsius gebaseerde oplossing ten behoeve van performance management behandeld wordt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Strategisch ManagementHardware & Software leveranciersOrganisatie & Management adviesbureaus bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategisch Management :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Strategisch Management :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Hardware & Software leveranciers :  SharePoint 2010 Governance Planning

In een Governance plan wordt beschreven hoe de SharePoint omgeving wordt beheerd. Daarin worden de rollen, verantwoordelijkheden en regels in vastgelegd. Een goed Governance Plan is essentieel voor het succes van een SharePoint oplossing. Deze whitepaper richt zich hoofdzakelijk op het front end (het business aspect) gedeelte van SharePoint 2010.

Lees verder

Organisatie & Management adviesbureaus :  Handelen met verzuim

Hoe ga je om met zowel kort als lang verzuim? Vooral bij een personeelsstop (inhuurstop) komt het voor dat een bedrijf zich scherper gaan richten op het verzuimbeleid. Om hier mee om te gaan zou het bedrijf een verzuimspecialist in kunnen zetten. Deze whitepaper geeft diverse tips voor het handelen met verzuim.

Lees verder

Organisatie & Management adviesbureaus :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.