Integreer ACI naadloos in uw bestaande netwerk

Integrate Cisco Application Centric Infrastructure with Existing Networks

Integrate Cisco Application Centric Infrastructure with Existing Networks

Met Cisco’s Application Centric Infrastructure (ACI) hebt u de beschikking over veel meer mogelijkheden binnen uw netwerk. U kunt er voor kiezen een nieuwe netwerkinfrastructuur in te richten, maar het is heel goed mogelijk om ACI binnen uw bestaande netwerk een plaats te geven.

De meeste software defined netwerk-oplossingen (SDN) zijn vooral gericht op het zo goed mogelijk afhandelen van netwerkverkeer en de virtualisatie van fysieke systemen. Cisco’s visie daarentegen richt zich met ACI juist op wat de eisen van het bedrijf zijn en hoe de IT daar zo veel mogelijk aan kan bijdragen. Dat betekent in de praktijk een andere benadering.

ACI zorgt er bijvoorbeeld voor dat bedrijfsapplicaties volledig geautomatiseerd kunnen worden uitgerold, waarbij zaken als beveiliging, beheer en behoefte van de gebruikers niet uit het oog worden verloren. Om dit voor elkaar te krijgen, gebruikt Cisco een combinatie van de beste hardware en software. De combinatie van beide is in de visie van Cisco erg belangrijk.

Hoe u ACI en al zijn mogelijkheden implementeert in uw eigen netwerk, leest u in de whitapaper ‘Integrate Cisco Application Centric Infrastructure with Existing Networks’. Download deze vandaag nog geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Software SelectieApplication & Desktop DeliveryServers bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Servers :  De vereisten voor het beheren van een BizTalk Server infrastructuur

Voor het beheren van een BizTalk Server infrastructuur is het noodzakelijk om een speciaal samengesteld team op te zetten. Het is namelijk een grote uitdaging. De vraag ‘wat is nodig om op de juiste manier BizTalk Server te beheren en bedienen?’ staat centraal en in het bijzonder worden de gebruikersrollen en de optimale manier om deze kennis te gebruiken uiteengezet in deze white paper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.