ICT Werkplek is vaak inflexibel, inefficiënt en onbeheerbaar

Het Nieuwe Werken volledig ondersteunen door middel van een nieuwe ICT werkplek

Het Nieuwe Werken volledig ondersteunen door middel van een nieuwe ICT werkplek

Vandaag de dag is vrijwel elke medewerker continu afhankelijk van ICT.  Applicaties moet altijd en overal beschikbaar zijn, regelmatig bijgewerkt worden en nieuwe applicaties dienen zich weer aan. Het Nieuwe Werken is realiteit en het vereist actie. Bedrijven staan voor de uitdaging om Het Nieuwe Werken versneld mogelijk te maken. Maar wat als de huidige ICT werkplek in plaats van flexibel en efficiënt juist het omgekeerde is? Neem afstand van de huidige situatie om te bekijken hoe het anders kan voor de vernieuwde ICT werkplek.

Lees de volledige whitepaper over de ICT Werkplek waarin de “Klassieke” en de “Centrale” ICT werkplek worden besproken.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.