High Performance Workspace

Het Nieuwe Werken en communicatie

Het Nieuwe Werken en communicatie

De filezwaarte is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. De kosten lopen in de miljarden euro’s.  Ondertussen hebben er ontwikkelingen plaats gevonden die we Het Nieuwe Werken noemen. De vraag is of dit de oplossing voor het fileprobleem is.

Een zeer belangrijke stap richting de efficiëntie en een hoger bedrijfsrendement is het verbeteren van het meest fundamentele proces binnen een bedrijf: De communicatie tussen verschillende partijen:

  • Medewerkers
  • Klanten
  • Relaties
  • Leveranciers

Een betere balans tussen werk en thuis zorgt ook voor een meer gemotiveerde medewerker.

Lees gratis het volledige artikel waarin aandacht wordt besteed aan de combinatie van communicatie, bereikbaarheid en Het Nieuwe Werken. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de voors en tegens die Het Nieuwe Werken met zich mee brengt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.