Het juist inzetten van end-to-end UEM brengt veel voordelen met zich mee

Its all about Experience

Its all about Experience

UEM (User Environment Management) is voor velen nog gewoon een effectieve manier om profielbeheer te implementeren. Hierdoor kunnen gebruikers ook buiten kantoor toch in hun vertrouwde desktopomgeving aan de slag kunnen en gebruikers kunnen zich sneller aanmelden. UEM is echter veel meer. UEM zorgt er namelijk voor dat de volledige ervaring van de computergebruiker verbetert en dat IT-beheer stukken minder complex en veel voordeliger wordt.

Om goed van al die voordelen gebruik te kunnen maken, is het belangrijk om een complete end-to-end UEM-oplossing te implementeren. Dit zorgt voor uitgebreide beheermogelijkheden op allerlei gebieden, zoals profielen, beleidsregels, configuraties, bevoegdheden, gebruikersgegevens en prestaties.

End-to-end UEM biedt een consistente ervaring, of gebruikers nu werken met fysieke pc's, terminals, een virtuele desktopinfrastructuur of Desktop-as-a-Service. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Maximale productiviteit van gebruikers
  • Lagere investerings- en operationele kosten
  • Meer ruimte voor innovaties
  • Succesvolle desktoptransformaties en migraties
  • Minder desktopproblemen met betrekking tot gebruikersprofielen, bevoegdheden en configuraties.

Lees de whitepaper 'IT’s all about Experience' voor meer informatie rondom efficiënt User Environment Management de revue. Onderwerpen als profielbeheer, virtualisatie, persona management en group policy’s komen uitgebreid aan bod. Ook is er aandacht voor de acht essentiële componenten van End-to-End User Environment Management.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

AppSense

AppSense is een bedrijf dat de gebruiker voorziet van virtualisatietechnologie. AppSense heeft zijn hoofdkantoor in New York.

Profiel AppSense ›
 
 

Download artikel

Het juist inzetten van end-to-end UEM brengt veel voordelen met zich mee

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.