Goedkoop vaak duurkoop bij inbouw voertuigapparatuur

Nadelen van slechte inbouw van een track-and-trace systeem

Nadelen van slechte inbouw van een track-and-trace systeem

Vaak wordt het minste nagedacht over het inbouwen van apparatuur in auto’s omdat dit een sluitpost is van de aankoopbeslissing. Bij de slechte inbouw van een track-and-trace systeem zijn de gevolgen echter zichtbaar in de hele organisatie.

Slechte inbouw van een track-and-trace systeem kan er toe leiden dat de tracking unit in het voertuig niet goed de verzamelde gegevens kan versturen naar de track-and-trace server. Dit levert een aantal nadelen op:

  • Voertuigen kunnen niet real-time gevolgd worden
  • Ritgegevens zoals voertuiglocatie, chauffeuridentificatie, start/stop tijden, afgelegde kilometers, voertuigsnelheid etc. komen niet goed aan
  • (fiscale) rittenstaten kunnen niet meer sluitend zijn

Lees gratis de volledige whitepaper waarin uiteengezet wordt waar allemaal rekening mee gehouden moet worden bij de inbouw van een track-en-trace systeem.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.