Flexibele ICT omgeving voor het NBG

Met ‘ICT uit het stopcontact’ alle kanten op

Met ‘ICT uit het stopcontact’ alle kanten op

Het NBG (Nederlands Bijbel Genootschap) kampt met een aantal grote veranderingen. Vroegen distribueerde ze zelf hun eigen Bijbels, maar sinds een aantal jaren is dit overgedragen aan een externe uitgeverij. Het NBG houden zich momenteel voornamelijk bezig met het verspreiden en onder de aandacht brengen van de Bijbel. Daarnaast merkt het NBG dat ze met de vergrijzing minder donateurs hebben dan vroeger. Hierdoor moeten scherpere keuzes gemaakt worden wat wel en wat niet zelf gedaan gaat worden.

De eisen en wensen:

  • Een flexibele ICT omgeving creëren, voor als de organisatie zou krimpen of groeien.
  • Het NBG wil niet langer zelf de apparatuur beheren
  • Ze zochten een partij met kennis op het gebied van outsourcen en kennis van de ICT systemen van het NBG.

Download de praktijkcase
Deze praktijkcase gaat verder in op de eisen en wensen van het Nederlands Bijbel Genootschap. Daarnaast gaat de praktijkcase dieper in op de uitkomsten van het project. Download nu de praktijkcase geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT Beheer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.