Flexibel datacenter met all-flash arrays tilt organisatie naar hoger niveau

The agile data centre: Where scale meets performance

The agile data centre: Where scale meets performance

Om de dagelijkse operaties draaiende te houden, investeren veel organisaties enorm in systemen en storage, zoals het datacenter. Alleen een flexibel datacenter met all-flash arrays kan snel op nieuwe ontwikkelingen inspelen. Hiermee kunnen er inzichten uit de data verkregen worden.

IT-eisen schreeuwen om flexibel datacenter met all-flash arrays

Organisaties moeten zich steeds blijven verbeteren. Dit komt vooral door de veranderende markt, waarin de verwachtingen en eisen van klanten constant blijven groeien. Waar voorheen nog vaak gekozen moest worden tussen schaalbaarheid en prestatie, kan met de huidige oplossingen beide gerealiseerd worden. Dit is een vereiste nu technische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

Uitdagingen voor moderne organisaties

Veel organisaties lopen tegen problemen aan met:

 • Gebruikersverwachtingen
 • Datagroei
 • Conflicterende eisen
 • Toenemende complexiteit
 • Behouden van controle

Prestatie en kostenefficiency gaan samen

De behoefte groeit om flexibeler te zijn, maar ook goede en betrouwbare prestaties te leveren. Tegelijk willen organisaties kosteneffectiever managen. In deze gratis whitepaper wordt een oplossing met EMC’s XtremIO all-flash arrays beschreven, waarmee moderne datacenters kunnen transformeren en aan deze behoeften kunnen voldoen. Niet alleen de technologische operatie wordt hierdoor verbeterd; de prestatie van de hele organisatie wordt naar een hoger niveau getild.

De voordelen van schaalbaar en krachtig datacenter

Daarnaast worden de voordelen van een dergelijk schaalbaar en krachtig datacenter beschreven, namelijk:

 • Lagere kosten
 • Meer capaciteit
 • Meer flexibiliteit
 • Voorspelbare prestaties
 • Vergemakkelijkt management
 • Ingebouwde beveiliging

Hoe maak je een high-performance datacenter?

Download vrijblijvend de whitepaper “The agile data center: where scale meets performance” en lees meer over XtremIO, om een flexibel, schaalbaar en high-performance datacenter te creëren.

 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Datacenters bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Datacenters :  Flashgeheugen geeft gewenste data flexibiliteit in het datacenter

De explosieve groei van data heeft een impact op de manier waarop dataopslag ingericht moet worden. In vele gevallen verdubbelt het volume bedrijfsgegevens elke 2 jaar. Deze groeiende berg data moet ook nog eens veel sneller dan voorheen bewerkt kunnen worden. Daarnaast verandert de aard van die verwerking: ook ongestructureerde data worden steeds vaker bestudeerd. Tegelijkertijd groeien de budgetten voor opslag nauwelijks. De vraag rijst dan: hoe bereik je met deze randvoorwaarden toch de gewenste data- flexibiliteit?

Lees verder

Datacenters :  IT-trends waarop u moet anticiperen

Lange tijd was 2020 een stip op de horizon, gebruikt om een verre toekomst mee aan te geven. Maar over 3 jaar is het al 2020. Hoe ziet de wereld van IT-dienstverlening er dan uit? Wat zijn de bedreigingen en wat de kansen? Dit zijn de trends waarop u nu al kunt inspelen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.