Exitplanning Nu Actueel

De 7 stappen van het Exitplanning Framework

De 7 stappen van het Exitplanning Framework

Voor veel ondernemers is het praten over exitscenarios net zo taboe, als naar je pensioen vragen terwijl je nog maar net stagiair bent. Toch wordt Exitplanning een belangrijk thema nu de babyboomers gaan uitstappen.
 
In goede tijden is er altijd vraag naar florerende ondernemingen. De hoge prijzen van voor de crisis voeden de verwachtingen van ondernemers met optimistische perspectieven. Tijden waarin 6 tot 10 keer de winst werd betaald zijn nu echter al voorbij.
 
Met Exitplanning bepaalt u wanneer en hoe u wilt stoppen. In zeven stappen van het Exitplanning Framework.

  1. Doel kiezen
  2. Waarde bepalen
  3. Bedrijfsoptimalisatie
  4. Verkoopopties
  5. Overdracht
  6. Verkoopproces
  7. Vermogensbeheer

 Lees gratis het volledige artikel over Exitplanning. Hierin worden bovenstaande stappen uit het Framework uitgebreid behandeld.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Strategisch Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Strategisch Management :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder

Strategisch Management :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.