Exceptional customer experience

How to turn customers into advocates

How to turn customers into advocates

De klanten van vandaag willen meer dan alleen een product en/of service. De klant wil zich betrokken voelen bij de interactie van het product en bedrijf. Ze willen een persoonlijke, ondersteunende en wederzijds verrijkend partnerschap.

Deze whitepaper gaat dieper in op het begrijpen van de klant en daarmee klanttevredenheid bereiken. Het stroomlijnen van de processen die het zowel de klant als het bedrijf gemakkelijker maakt. De whitepaper gaan in op de onderstaande punten:

  • Waarom status ‘quo’ niet zal werken
  • Een multichannel aanpak
  • Hoe goed is uw service?
  • Het ontwerpen van uitzonderlijke klantervaringen.


Download geheel vrijblijvend de whitepaper “Exceptional customer experience” waarin dieper wordt ingegaan op de bovenstaande punten. Daarnaast komen er zes ‘use cases’ naar voren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Customer ServiceCustomer Contact bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Customer Service :  De klant is altijd koning

Veel organisaties werken aan de klantgerichtheid om succesvoller te worden. Een goed begin, maar klantgerichtheid is nog steeds een door de leverancier bepaalde koers. De vraag is of de klantgerichtheid echt rekening houdt met de klant? Deze whitepaper gaat dieper in op klantgerichtheid en klantgedreven werken.

Lees verder

Customer Contact :  This time it’s personal: from consumer to co-creator

Digitale technologie verandert niet alleen waar, wanneer en hoe consumenten winkelen, maar ook de verwachtingen van en interactie met leveranciers. De consumenten van vandaag zijn de co-creators van morgen. Dit rapport geeft een duidelijk beeld van de nieuwe consument en helpt organisaties om de veranderende consumentenbehoeftes op te vangen.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.