Een effectieve controller is een verbinder die loslaat

Hoe kan een controller op een effectieve wijze zijn rol vervullen?

Hoe kan een controller op een effectieve wijze zijn rol vervullen?

Planning en control is niet moeilijk! Veel organisaties ervaren dit wel zo, een onderbreking in de toch al zo overvolle agenda. Deze whitepaper beschrijft dat sturing en beheersing van iedereen is en dat de controller vooral de verbindende factor moet zijn. Een controller richt zich op de zachte kant van de organisatie en geeft de sturing en beheersing terug aan de lijnmanager. Met de verbindende kwaliteiten moet de controller in staat zijn om te inspireren, mobiliseren, waarderen en reflecteren. 

Drie onderdelen die voor een controller essentieel zijn om de rol te vervullen zijn:

  1. Stel de inhoud centraal bij het beheersen van de organisatie
  2. Risicomanagement op personen
  3. Word verbinder, door een brede kijk op de organisatie

Planning en control of ook wel sturing en beheersing zal de organisatie verder helpen bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de controller en kom alles te weten over drie bovenstaande punten.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom OrganisatieveranderingStrategisch Management bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Organisatieverandering :  De werking, voordelen en processtappen van actieve prolongatie

Actieve Prolongatie gaat uit van het afwegingsproces die de klant bij aanvang van een risicobeoordeling hanteert. Dit proces zorgt voor een uitstekende match tussen klantwensen en beschikbaar aanbod. In deze whitepaper wordt teruggeblikt ‘old school’ prolongatie en een introductie gegeven op actieve prolongatie. Daarnaast wordt zeer uitgebreid uitgelegd hoe actieve prolongatie werkt, welke voordelen het heeft en welke processtappen doorlopen worden.

Lees verder

Strategisch Management :  Eenvoudig en snel IT Resilience bereiken

Downtime of dataverlies kan grote gevolgen hebben en is vandaag de dag eigenlijk ook ondenkbaar. Dit betekent dat uw bedrijfssystemen niet meer dan een paar minuten offline mogen zijn en dataverlies moet beperkt blijven tot enkele seconden. Hierdoor kijken veel organisaties niet meer naar oplossingen op het gebied van backup of disaster recovery, maar naar IT Resilience oplossingen Aan de hand van ons gedetailleerd overzicht kunt u IT Resilience bereiken binnen een hybrid cloudinfrastructuur.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.