Een ‘Social Business’ met SharePoint 2013

Meer innovatiekracht met SharePoint 2013

Meer innovatiekracht met SharePoint 2013

Social Business is een term die in steeds meer organisaties naar voren komt in de bedrijfsstrategie. Een Social Business maakt het voor medewerker mogelijk om zowel fysiek als online met elkaar samen te werken. Netwerken stimuleert de creativiteit, zorgt ervoor dat medewerkers kennis gaan delen en geeft medewerkers de ruimte om te ontwikkelen.

SharePoint 2013 stimuleert ‘Social Business’ en verlaagt voor medewerkers de drempel voor het delen van kennis en het communiceren met de buitenwereld.

Dit artikel gaat dieper in de op de functionaliteiten van SharePoint 2013 voor snellere innovatie van producten en diensten. De onderstaande onderdelen komen aan de orde:

  • Een sociaal karakter met een persoonlijke pagina
  • Slim berichten taggen
  • De juiste informatie volgen op discussiefora
  • Mobiele toegang
  • Open standaarden

Download vrijblijvend het artikel over SharePoint 2013 waarin dieper wordt ingegaan op de bovenstaande onderdelen van Social Business.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieHet Nieuwe WerkenSocial CollaborationSharePoint 2013 bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die kan gebruikt worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen. In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u bij de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie.

Lees verder

SharePoint 2013 :  De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

De rol van internet verschuift van informatiebron steeds verder naar aanbieder van handige tools en apps. Daarnaast hebben medewerkers behoefte aan flexibiliteit en mobiel werken. Steeds meer organisaties stappen dan ook over op een digitale werkplek. SharePoint biedt een platform dat dit mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van SharePoint niet stilgestaan. Kent u deze vijf voordelen al?

Lees verder

SharePoint 2013 :  SharePoint 2016 implementeren in de organisatie

SharePoint Server 2016 is uit! Wat zijn de voordelen en nieuwe functies? SharePoint 2016 bouwt voort op eerdere versies en Office 365 innovaties. In deze reviewer’s gids meer over de mogelijkheden, voordelen en ervaringen. Zorg dat u helemaal up-do-date bent en maak een gedegen keuze om over te stappen naar SharePoint Server 2016.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.