Dynamische werkplek verhalen uit de praktijk

Eindgebruiker krijgt meer vrijheid met dynamische werkplek

Eindgebruiker krijgt meer vrijheid met dynamische werkplek

De druk op IT-managers om kosten te verminderen is groot. Daarnaast eisen eindgebruikers flexibiliteit, maar ook een betrouwbare werking en moeten zij er constant voor zorgen dat zij voldoen aan alle regels en voorschriften. IT-managers hebben het dan ook niet gemakkelijk. Dit e-book bevat een aantal verhalen uit de praktijk die laten zien hoe verschillende organisaties de dynamische werkplek hebben gerealiseerd .

Door de dynamische werkplek in te voeren hebben organisaties de eindgebruiker de vrijheid gegeven om te werken zoals hij dat wilt. Op elke gewenste locatie, met meerdere apparaten, terwijl organisaties en eindgebruikers tegelijkertijd de vraag om praktische hulp van IT-professionals weten te beperken.

Download het e-book en lees verschillende verhalen uit de praktijk waarin de dynamische werkplek succesvol is gerealiseerd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerApplication & Desktop Delivery bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Beheer :  Gevaarlijke bijlagen in Office 365 onderscheppen

E-mail beveiliging kan en moet een stap beter. In dit onderzoek van Mimecast werden meer dan 36 miljoen ontvangen e-mails onderzocht bij meer dan 40.000 Office 365 gebruikers. Uit dit uitgebreide onderzoek bleek dat in 0,02% van de e-mails toch nog verdachte bijlagen werden afgeleverd, met onder meer malware. Wat is het gevaar concreet en hoe kunt u dat gevaar voor zijn?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.